Tegnap szánkóztunk egy marha nagyot a srácokkal, furcsa volt belegondolni, hogy 1 hét múlva fürdőgatyában (vagy anélkül :-)) fogunk rohangászni a tengerparton rekkenő hőségben. Már csak 4 nap és indulunk...

.. indulunk Új-Zélandra vagy ahogy a helyiek hívjákAotearoa-ra.

Az útvonal: Bp- Helsinki - Hongkong (5 nap) - Új-Zéland (21 nap) - Hongkong (1,5 nap) - Helsinki - Bp.

21 nap alatt egy lakóautóval szeretnénk körbejárni a 2 szigetet. Van egy részletes pontos tervünk, csak azért, hogy legyen mit nem-betartani.

 

RBuhl-né:

Persze, ahogy ez már velünk történni szokott, az utolsó hetek sem telhettek el eseménytelenül...:-)

Kezdődött, hogy 2 hete kiderült, mégiscsak 6 hónapig érvényesnek kell lennie az útlevélnek Hong Kong elhagyását követően. Persze, kisebbik fiunknak 5.5 hónapig lett volna érvényes. Rohanás a gyerekért az oviba, 2.5 óra várakozás után csak elkészült a pótolhatatlan okirat igénylés, amiért a BKV sztrájk idején a város túlvégére kellett elzarándokolnom. De szerencsére kész lett, itt van már a kezünkben. :-)

Aztán folytatódott a lakóautóval, a korábban lefoglalt lakóautóban elnéztük a felszereltséget, és bizony WC, zuhany nélkülit foglaltunk. Uzsgyi, nagy levelezés kezdődött (köszi Dávid!), milyen feltételekkel lehetne upgrade-elni a járgányt. Végül sikerült, csak azt mi nem kalkuláltuk bele, hogy a nagyobb autónak másfajta kompjegy kell. Úgyhogy a kompjegy újrafoglalása után (ismét köszi Dávid!) most már abban reménykedünk, hogy amit el lehetett szúrni, azt már elszúrtuk, ezen túl nagy meglepetés csak nem ér minket. :-))

Ha az Wifi lefedettség is úgy akarja akkor bejelentkezünk majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azutacel.blog.hu/api/trackback/id/tr561698541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nimród Anyu 2010.01.26. 19:24:00

Jó utazást nektek és lessük a híreket! Esetleg fényképeket? :)

Carolus58 2010.01.27. 12:46:59

Hajrá, érezzétek jól magatokat!
Szép mauri lányokról fotót kérek és piákról mintanyagot. Nem emésztetett... :)
süti beállítások módosítása