RBuhl 2010.03.01. 16:41

február 25. Auckland

Reggel RBuhl elment és elvitte a lakóautót leadni. Kaptunk egy büntit is, valamilyen alagút díját állítólag nem fizettük be (ezt mondjuk azóta se tudjuk, hol kellett volna fizetnünk :O), de nem volt vészes összeg, úgyhogy örülünk, hogy a lakóautós kaland alatt és után semmi egyéb problémánk nem akadt. Még az autót visszavevő pasi is rácsodálkozott, hogy megtettünk 5019 kilométert 21 nap alatt. meg is jegyezte, hogy jó sok mindent láthattunk…:)

RBuhl: A kocsi visszaadása amúgy sima volt, kb 20-30 perc alatt ellenőriztek mindent (üres-e a WC, van-e karcolás, televan-e a tank stb..) a már megszokott itteni kedvességgel kérdezték meg, hogy hogy éreztük magunkat és láttunk-e mindent amit szerettünk volna, illetve, hogy remélik, hogy visszajövünk, mert még biztos van mit megnézni.  … és érdekes, hogy itt a szavak mögött nem azt érzed, hogy „gyertek vissza, hogy jó sok pénzt költsetek nálunk” még akkor sem, ha esetleg tényleg így van, hanem valójában a vendégszeretetet. A visszaadáskor amúgy a bünti mellett (26 NZD) még 250 NZD kellett fizetnünk Diesel díjként a megtett kilométer függvényében.

Délelőtt 11 óra körül már újra az Auckland felé tartó buszon ültünk, még egy utolsó nagyot csavarogtunk a városban, vettünk a gyerekeknek a 2011-es Új-Zélandi RÖGBY VB-vel dekorált pulcsikat, aztán –most már busszal- visszamentünk a motelbe, bepakoltunk mindent, ami kimaradt, aztán lefeküdtünk aludni, holnap korán kelünk, reggel 6:15-kor visznek ki minket a reptérre.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azutacel.blog.hu/api/trackback/id/tr791800121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása