RBuhl 2010.01.28. 11:14

reptéren

RBuhl-né:

Itt ülünk a reptéren (még Budapesten), és várjuk a Helsinkibe induló gépünket.  Már ki van írva, hogy fél órát késik, ami csak azért necces, mert  így kevesebb, mint egy óránk marad csak az átszállásra. :O Ami még rosszabb, hogy a reptéri munkásoknak is a feladott bőröndjeink átszállítására, különben mindössze pár zoknival érkezünk majd Hong Kongba. ..:)
A skacok már most türelmetlenek, bár a szakadó hóesésben fel- és leszálló gépek bámulásával jól telik az idő. Na meg a nyafival, hogy mi mindent kérnek a duty free boltokból.  :)

RBuhl:

Még 30 perc a becsekk-ig, de már nem bírjuk net nélkül. Ez inkább terápiás t(k)úra lesz mint nyaralás :)

Helsinki: Ugye az tudjuk róla, hogy már szinte a nyugat, hiszen jár át a komp, na meg, hogy csupa rokon lakik arra, akiknek azt kell mondani, ha megkérdezik, hogy mi a nemzetiséged, hogy „Unkarolajnen” és ezzel szinte ki is merült a finn tudásom. Habáár ha jobban bele gondolok tudok még számolni finnül és megköszönni szinte bármit – Kítosz. Régebben , még diákmunkán voltam hotelben kifutó fiú és amikor a finnek készségesen megköszönték a recepciósnak a segítséget – KÍTOSZ, Ő csak annyit mondott: „Nem tudom én itt állok egész nap” :)

A finneknél állítólag sok a szúnyog, így a „perkele hüttűnen!”  is kötelezően megtanulandó kifejezés („basszamegszúnyogok!”). Következő bejelentkezésünk már HK-ból lesz szerintem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azutacel.blog.hu/api/trackback/id/tr661708636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-Eszter 2010.01.28. 21:22:23

Sziasztok!Remélem szerencsésen Helsinkiben elértétek a Hong Kongba tartó gépet a csomagokkal együtt. Fiúk jól bírták a gyűrődést a gépen?
süti beállítások módosítása